ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ: Обществени възприятия в социалните мрежи през м. януари 2018г.

Уважаеми клиенти и приятели,

Публикуваме за Ваша информация сегмент от медийно проучване, проведено през м.януари 2018г. и обхващащо над 91% от всички публични материали (постове и коментари), публикувани от потребителите на социалните мрежи Facebook и Twitter в България, имащи пряка контекстуална свързаност с т.нар. „Истанбулска конвенция“ (Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие).

Изследването има за цел да дефинира и измери основните теми, възприятия, тенденции и динамики, възникващи в обществото и изразени в социалните мрежи, в следствие развитието на темата през изминалия месец.

Проучването не обхваща постове и коментари, публикувани от организации (частни дружества, НПО, публични организации, медии и др.) с цел да бъде обхванато и анализирано единствено съдържанието, генерирано от ползващите Интернет и социални мрежи български граждани.

За запитвания във връзка с предлаганите от компанията ни медиини, пазарни, социологически, или други проучвания и услуги, можете да се обърнете към наш сътрудник на тел. 070020072, или на имейл info@mediamonitoring.bg всеки делничен ден между 8:00 и 20:00ч.

Спорен февруари,
Екипът на Медиа Метрикс ООД

31 януари 2018

Back to Top