Афилиейт програма

Смятате, че имате възможност да реализирате нашите продукти сред Вашата контактна мрежа? Тогава се запознайте с вариантите за кооперация в рамките на нашата безплатна афилиейт програма и станете сътрудник на MediaMonitoring.BG©!

MediaMonitoring.BG© развива афилиейт програма за еднократна или дългосрочна кооперация с ненаети в компанията физически лица, желаещи да реализират нашите услуги и продукти пред трети страни.

MediaMonitoring.BG© може да организира различни форми на безплатно обучение и да предложи гъвкави варианти за сътрудничество с отлични финансови условия на всеки, който желае да стане наш партньор, дори и еднократно.

За целта, компанията ни може да предостави безплатни индивидуални или групови консултации, обучения за функционалностите и работата на различните предлагани продукти и услуги, безплатни рекламни и презентационни материали, безплатен наем на офис пространство и/или конферентни зали и всичко останало, което би Ви било необходимо, за да реализирате една или повече успешни сделки.

За да започнете процеса, пратете запитване чрез контактната форма по-долу и наш сътрудник ще се свърже своевременно с Вас за уточняване на подходящата формула за взаимно полезно сътрудничество.


Запитване за сътрудничество:

Ако проявявате интерес към възможността да станете сътрудник на сътрудник на MediaMonitoring.BG©, реализирайки нашите продукти сред Вашата контактна мрежа, моля пишете ни чрез контактната форма на тази страница:

Back to Top